Mad ud af huset

Vi tilbyder Take Away hver dag. Er lokal eller turist i Skagen, Ålbæk, Hulsig eller Jerup kan du kigge ind på Aalbæk gl. Kro og hente din frokost eller aftensmad. Vi har et varieret Take Away kort m. smørrebrød, stjerneskud og wienerschnitzel mm. Bestilling af smørrebrød senest 1 1/2 time før afhentning.

Hent din frokost el. aftensmad hos os

Vi tilbyder mad ud af huset hele året. Så hvad enten du er lokal eller feriegæst i et af områdets sommerhuse, kan du altid bestille fra dette kort. Alt efter antal personer kan du bestille kort før du henter maden.

Menukort - Take Away

Stjerneskud
m. stegt og dampet fisk samt håndpillet rejer
kr. 135,-

Hakkebøf
m. kartofler, skysauce og hjemmesyltet rødbeder
kr. 135,-

Wienerschnitzel
m. stegte kartofler og ærter
kr. 165,-

Hjemmelavet burger 
200 g bøf og grove pommes frites
kr. 135,-

Smørrebrød
uspec. 10 stk.
kr. 350,-

Smørrebrød
uspec. pr. stk.
kr. 46,-

Børnemenu

2 pølser m. pommes frites
kr. 75,-

1/4 kylling m. pommes frites
kr. 65,-

1 fiskefilet m. pommes frites
kr. 65,-

Juleand - Take Away

Andesteg m. den gode sovs og hjemmelavet rødkål.
Lige klar til at lune i ovnen – og du skal bare sørge for kartoflerne!

Afhentes d. 24. december mellem kl. 11.00 – 14.00.

Ud af huset
1/1 and (delt i 2) kr. 299,00
½ and kr. 165,00

Bestilles senest d. 18 december 2020 

Nytårsmenu - Take Away

Forret
Fiske tallerken m. te-gravad torsk på sprød vintersalat. Spinatsandwich m. urtecreme og røget laks. Indbagte grønne asparges.

Hovedret
Dådyrfilet m. vildtsauce, rösti kartofler, græskarpure, grøntsags saute og rodfrugtechips.

Dessert
Mousse kage m. hindbær og chokolade på sprød kiksebund, hertil råmarinerede bær.

3 retter 295,- per person ( min. 2 couverter) 
Afhentes mellem kl. 11-14 den 31 december

Server en lækker nytårsmenu for dine gæster, med et minimum af arbejde, alt er stort set færdig, du skal kun lige varme enkelte ting, og der er en udførlig vejledning med.

Tilkøb der kan gøre det endnu
nemmere at være vært til nytårsaften.

 

Hvidvin perfekt til forretten
Riesling, Villa Huesgen, Mosel 2019. Skøn tør og frisk til fisken.
1/1 fl. 179,-

Rødvin perfekt til hovedretten
Casa de Giulietta, Appassimento, Apulien 2017. Lavet på Amarone metoden, så den er skøn dyb og fyldig og et rigtigt fint match til hovedretten.
1/1 fl. 189,-

Dessert vin
Valento, Sprumante Brut fra Italien. Skønne fine bobler med liflig duft og smag.
½ fl. 159,-

Hjemmebagt kransekage konfekt
35,- pr. person.

Natmad
m. pølser, ost, oliven og brød.
89,- pr. person.

Bestilles senest d. 18 december