Hyggelig restaurant

I vores hyggelige restaurant kan man også få følelsen af, at tiden har stået stille. Bordene er dækket med hvide duge, blomster og levende lys. Der er traditionelt tapet på væggene, tykt gulvtæppe og brede, tunge stole, der indbyder til at sidde en stund og hygge sig med familie og gode venner over en god middag.

Restauranten åbner om aftenen og tilbyder en menu sammensat efter sæsonens råvarer. Det kan bl.a. være steak af kalv og en traditionel dansk bøf. Med vores historie og placering ved havet har vi naturligvis altid flere fiskeretter på menukortet, og hos os kan man f.eks. altid få en smørstegt rødspætte eller en traditionel wienerschnitzel af kalvekød, naturligvis.

Autentisk krostue

Aalbæk Gl. Kro er muligvis Nordjyllands mest stemningsfyldte spisested. Hvad enten du nyder en frokost i krostuen eller spiser middag i restauranten emmer oplevelsen af stemning og atmosfære. Krostuen er en nostalgisk rejse tilbage til en tid, hvor man havde søndagstøjet på i byen, og spisestederne serverede traditionel dansk kromad så som smørrebrød og klassiske danske kroretter som stjerneskud og bondeæggekage.

Ud over møblementet og indretningen er spisestedets vægge pyntet med billeder fra kroens historie, som mange af vores gæster holder af at studere. Her hænger blandt andet billeder af Karsten V. Sørensen og hans gode hustru Marie, som købte kroen i 1927 og drev den i næsten 40 år.

Følg os på instagram