Overnat på Aalbæk Kro

Kroen har 59 værelser der både udlejes som dobbelt- og enkeltværelse. Se nedenfor hvilke værelseskategorier vi tilbyder. Se værelsesprisen for den periode du ønsker, ved at klikke på book online.

Gratis WiFi
Ikke-ryger værelser
Smart TV
Bad og toilet
Plads til at arbejde
Hunde er velkomne

Superiorværelse

Kroens største værelser er indrettet i lyse farver med eget bad/toilet, skrivebord, klædeskab, føntørre, fladskærm TV, gratis internet adgang samt bakke med el kedel, gratis kaffe/te. Alle værelser har balkon/terrasse, hvor der om sommeren er stole og bord. Mange værelser har trægulve og er allergivenlige. Alle værelser er på 1. sal.

1-4 personer

Standardværelse

Standard værelser i pæne lyse farver med eget bad/toilet, klædeskab, føntørrer, fladskærm, gratis Internet, skrivebord samt hyggehjørne med 2 lænestole og bord samt mulighed for at lave kaffe/the på værelset. Alle værelser er med trægulve og er dermed allergivenlige. Størstedelen af værelserne ligger i stueetagen og om sommeren, er der stole og et bord udenfor værelset.

1-2 personer

Økonomiværelse

Dobbeltværelse med bad/toilet. Værelset er i ældre stil med skrivebord, klædeskab, føntørrer, fladskærm og gratis Internet. På 4 af værelserne i denne kategori må der være hund på mod en ekstra betaling på kr. 200,-. Det er muligt at være op til 4 personer på værelse i denne kategori. Pris pr. opredning pr. nat er kr. 300,-

1-4 personer

Annekset

Ca. 300 m. fra Aalbæk gl. Kro & Badehotel ligger vores annex i den bygning, der tidligere har huset Fru Møllers Antikcafé, som kroen i flere år drev sammen med marskandiserne Jens og Mads fra ”Lykkegård” i Tversted.  Anneksets adresse er Skagensvej 39, DK – 9982 Aalbæk. De 6 værelser (4 dobbelt- og 2 enkelt) er med fælles bad og toilet på gangen. Værelserne er indrettet i temaer – og du kan få lov at føle dig ”lidt royal”, fransk eller måske retro? Har du brug for et enkeltværelse, kan du indlogere dig på Pigeværelset – med tøsede ting eller Drengeværelset med boksehandsker.

Man checker ind og spiser morgenmad på Aalbæk gl. Kro & Badehotel.

4+ personer

Priser

juli til og med 31. august, 2019 

Dobbeltværelse
Kr. 765 incl. morgenbuffet

Enkeltværelse
Kr. 640 incl. morgenbuffet

 september til og med 20. oktober, 2019

Dobbeltværelse
Kr. 650 incl. morgenbuffet

Enkeltværelse
Kr. 550 incl. morgenbuffet