Det sker på toppen af Danmark

Se et udpluk af vore mange spændende oplevelser i området

Jul på Aalbæk gl. Kro & Badehotel

Julen er hjerternes fest, og på Aalbæk Gl. Kro tilbyder vi både julemarked i november og december samt juleophold i juledagene. I vores krohave kan du besøge det hyggeligste julemarked i Nordjylland. Her vil der være imponerende lysudsmykning, underholdning og spændende boder, hvor man både kan få slukket sult og tørst – og købe julegaver.

Julemarkedet har åbent fra fredag den 13. november til og med søndag den 20. december– fredag, lørdag og søndag fra kl. 11. til kl. 19.00. Alle butikkerne i Aalbæk har samme åbningstider som markedet disse weekender, så der bliver rig lejlighed til at shoppe julegaver i Aalbæk – lysets landsby.

Jul i Lysets Landsby
Aalbæk tæt ved Skagen

Den kommer før du aner det – julen 2020

Og i år fortsætter vi det, der forhåbentlig bliver en tradition her i Aalbæk – Lysets Landsby. Vi laver nemlig det mest hyggelige julemarked i Nordjylland – der vil være imponerende lysudsmykning, spændende boder, hvor man kan få slukket både sult og tørst – og du kan købe julegaver. Byens butikker er åbne – og har som altid gode tilbud og et godt vareudvalg.

Julemarkedet finder du i  Aalbæk gl. Kro’s have og gård – og der er gratis adgang. Hvis det ikke er nok for din indre julemand, er der mange fine julemarkeder rundt omkring i Vendsyssel, som du kan besøge.

Julen i Aalbæk starter allerede fredag, den 15. november – og der vil være åbent fredag til søndag fra først på dagen til kl. 19.00 – til og med søndag,  den 15. december.

En herlig juleweekend

Juletiden er for de fleste noget helt specielt. Her på kroen byder vi velkommen til Danmarks hyggeligste juleophold i en flot pyntet kro.

Både udenfor og indenfor emmer det af hygge, og kroen er flot pyntet med mange udendørs lys, og i køkkenet går de for alvor i julehumør og tilbereder mange hjemmelavede specialiteter.

Juleweekendophold

Juleaften- AFLYST