Det sker i området

Toppen af Danmark er store oplevelser, her finder du bl.a.: Rubjerg Knude, Grenen, Råbjerg Mile. Formidable strande: Brede boulevarder ved Løkken, smukke strande ved Skagen og Palmestranden ved Frederikshavn.

Nedenfor kan du læse mere om hvad du SKAL se af spændende seværdigheder i området.

Det grå Fyr

Udsigt, natur, historie og fugle
Skagen Grå Fyr danner rammen om et internationalt oplevelsescenter for trækfugle. Skagen er et af Europas bedste steder for trækfugle. Centret giver en ny og levende oplevelse af naturen og trækfuglenes evne til at flyve de enorme afstande, hvorfor de trækker og hvordan de finder vej.

Nordsøen Oceanarium

Et hav af oplevelser
Kom med under overfladen og træd ind i en verden fuld af lærerige og spændende oplevelser. Mød vores forunderlige klumpfisk, se de legesyge sæler og udforsk stimevis af havdyr. Nordsøen Oceanarium byder på gode familieoplevelser for store og små.

Skagens Kunstmuseer

Brug for en kunstpause?
Skagen blev i slutningen af 1800-tallet hjemsted for en kunstnerkoloni af primært skandinaviske malere. Skagens Museum rummer malerier, tegninger og skulpturer udført af de mange kunstnere, der besøgte Skagen i perioden 1870-1930.

Nordjyllands Kystmuseum

Statsanerkendt kulturhistorisk museum
Under 2. Verdenskrig lod Hitler Atlantvolden opføre fra Norge i nord til Frankrig i syd. Denne forsvarsvold skulle beskytte de tyske tropper mod invasion fra de allierede. I dag står de grå betonbunkere tilbage.